Novosti i događanja

HOPAL potpisao ugovor s tvrtkom Solidsoft Reply
——

22. siječnja 2018.

HOPAL je potpisao ugovor s tvrtkom Solidsoft Reply za potrebe uspostavljanja i održavanja Hrvatskog sustava za provjeru autentičnosti lijekova. Hrvatska se pridružila i forumu suradnje s ostalim zemljama koje su sklopile posao s tvrtkom Solidsoft, uključujući Švedsku, Dansku, Sloveniju, Češku Republiku, Island, Irsku i Bugarsku, što će biti korisno u ovom projektu.

U ime HOPAL-a ugovor su potpisali članovi Upravnog odbora koji zastupaju dionike.

Za lokalne dobavljače IT sustava koji servisiraju ljekarne, veledrogerije i zdravstvene organizacije dogovorena je radionica koja će se održati 23. veljače.

Poziv na sudjelovanje - Business Forum

Poziv na sudjelovanje - Business Forum: Visegrad Group countries + Croatia and Slovenia Medicines Verification Business Forum, 15.11.2018. Zagreb.

Dopis dionicima

Osnovna metoda borbe protiv krivotvorenja u EU i zaštite legalnog lanca opskrbe lijekovima jest sveobuhvatni sustav verifikacije uveden Direktivom o krivotvorenim lijekovima (FMD).

O HOPAL-u

Hrvatska organizacija za provjeru autentičnosti lijekova neprofitna je organizacija koje predstavlja razne dionike, i nositelje odobrenja za stavljanje lijeka...

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna određena informacija, rado ćemo komunicirati s vama putem ili putem sljedeće kontakt forme. Kako bismo vam uspješno odgovorili na poruku, ispunite sva polja kontakt forme i upišite rezultat zbroja u 'captcha' polje radi zaštite od neželjenih poruka: